Shawasdee, Banyan tree phuket, how may i assist you? ;)

Hej kalla Sverige ;)

 

Vi hard et bra I vaaarma skona Thailand. Vem kan klaga pa underbara Thailand? ;)

 

Var forsta natt spenderades pa rome place I phuket town. Lite halv tjaskigt hotel maste jag saga, men vi sov gott och tog oss darifran pa morgonen till Stefans hus. VILKEN DAG!! Helt underbar. Fick traffa Stefans frus familj, bada pa Nai Yang beach och Mai Kao beach. Besokte familjens egna lilla supermarket. Blev fotade som kandisar :) och riktigt bortskamda med vatten, glass och godsaker ;) Pa kvallen stog det thaimatlagning och fest pa schemat. De svenska tjejerna skulle nu fa testa pa thaimat. En larorik och valdigt mycig kvall pa nagra filtar under en morkstjarnklar himmel och med underbart sallskap. Till middagen blev de 3,4,5,6 eller kanske 7 ratters. Ohj hjalp vad vi at :D Soppor, grytor, hela fiskar, blackfisk, frukt, ris, glasnudlar och en och annan god dryck.

Sov som prinsessor i Stefans fantastiskt fina hus. Gick upp vid 5, vaknade till var forvaning av stefans dorrknackning. Han borjar med att saga, -tjejer far jag komma in? Det har hant en liten sak!! OHJ tankte vi, vad nu? Hard et dott nagon, oversvamning, tsunami? Men nej, det var bara att just den morgonen hade vattnet sluta fungera. Sa vi fick gora som japansk tvagning som dusch, provosorisk toalett och dricksvatten for att tvatta oss :D alltid hander det nagot, valdigt spannande faktiskt! En liten charm. Fick skjuts av Cookh som korde oss mot Banyan tree och var forsta dag pa jobbet.

 

Igar hade vi var forsta pratktikdag pa Banyan tree hotel. Helt galet mycket intryck och nya erfarenheter man ska memorer, plus allt pa engelska.Vilken slutade med tre tjejer som knappt visste vad de hette ;) Tuff dag, men larorik. Hela Banytan tree omradet eller hela laguna var fantastiskt. Jag tror aldrig vi kommer kunna forklara i ord eller bilder vilket stalle vi kommit till. Helt utanfor allt vi kan tanka oss.

Pa kvallen fick vi vara apartments for 3 veckor. Ett bra slut pa en jobbig dag, for rumen var riktigt fina. Tillochmed ett par gladje tarar foll fran Emmas kinder ;) Sa nu har vi var sina rum och myspys pa kvallarna.

 

Idag, 3 mars kom vi in i vara rutiner. Vi tog jobbussen ensama till hotellet, at frukost med ca 200 andra arbetare pa banyan tree. Eftersom varje dag erbjuds gratis frukost, lunch och dinner till alla arbetare, kanon – vi lever som prinsessor ;) Emma gick till sin avdelning som denna veckan ar spa. Amanda till Banyan tree café och jag till Front Office. En mycket lattare dag an gardagen, nu var man mer “en i ganget.” Aven om alla tittar lite extra mycket pa de tre blonda tjejerna fran Sverige. Amanda fick tillochmed en komplimang att hon liknade Barbie ;D haha. Ohjohj !!

 

Jag ar aningen smart och har dragit pa mig en forkyldning fran flygresan, men den ar pavag at battringsvagar. Men lyckas aven fa insektsbett pa foten, som utvecklar infection, inflammation, svullnad och en ordentlig allergisk reaction. Sa idag har jag besokt Phuket international hospital for undersokning och lite mediciner att ata I fem dagar. Ni ska snart fa se bilkder, im the new BIG FOOT!! ;) Men jag hoppas att medicinen snart ska hjalpa, for ansalange far jag bara pa mig foppatoffler. Och imorgon maaaste jag ha klackskor pa mig ;) spannande.
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->

Ikvall besokte vi Central Festival, ett stort kopcentra nara vart boende. Liknar Bangkoks MBK. Vi kom sent sa vi kikade lite bara och at en god middag och efterratt.

 

Det enda negativa ar vall att Stefan aker hem pa fredag ;( och att vi inte har lediga dagar tillsammans alla tre. Utan enskilda efter varandra. Forhoppningsvis har vi sista dagen ledifga ihop. Men vi ska nog lyckas roa oss pa egen hand, Thailand ar fantastiskt och gar inte att missa!

 

Ps, Emma ar liiiivradd for de stoooora rattorna pa ca 40 cm UTAN svans, :D och jag livradd for ormen, eller kanske den superstore och suuuperdupersnabba masken som raaaakade krypa just over min fot vid stefans hus. Amanda ar cool lugn och vi vantar pa vad som ska skramma henne. TJEJER, vi gor succse!

 

En liten uppdaterting om hur vi har det. Det kommer lite bilder och blogginlagg fran de andra tjejerna nart vi gfar tag pa ett internet café med bra uppkopplinmg. Just nu sitter jag pa ett suuuuper gammalt med telefon uppkoppling . haha J Hoppas ni alla hard et bra, vi hors snart. En massa pussar och kramar till alla vara godingar dar hemma. Halsa alla att vi lever och har det bra.

 

Om ni vill ringa oss, nar ni oss pa 0066884404051, vart thainummer. billigare att ringa till.

 

KRAAAAAAAAM !<3

 


Kommentarer
Postat av: Anneli Johansson

Hejsan!Kul att höra i från er och att ni har det bra. Njut av livets alla intryck och upplevelser det går inte i repris.Hoppas att din fot snart blir bra så du kan gå i dina fin skor:)) Kramar i massor mamma Anneli. Pappa oc Tobben hälsar:)))

2010-03-03 @ 17:07:14
Postat av: Ingela Broberg

Härligt att höra att ni har det bra. Fick en fin rundvandring i tisdags och ett intressant möte. Det är nog som ni skrev - svårt att fatta att ni har fått möjlighet att få vara på detta enorma ställe. Ha det bra och sort lycka till!

Stor kram Ingela

2010-03-04 @ 17:05:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0