Snart framme ;)

SINGAPOOOORE!!

Nu ar tre trotta tjejer och en trott larare pa plats i Singapore. Om 1 timma lyfter sista planet till phuket. Antligen framme!!!!
Resan har gatt bra, lite lite somn for vissa, men trevligt anda!
Toppen kul att fa dela forsta flygturen och 5 timmar i munchen med kroatien ganget. Ett par tarar innan vi skiljdes at. Men riktigt kul aventyr vantar oss alla. :)

Kramar fran forvantansfulla tjejer.

Angelica, Amanda och Emma och Stefan saklart! ;)

Hej då Sverige

Godmorgon säger tre tjejer med resfeber uppi örona.
Har man packat allt? Räcker kläderna? Borde jag ha två par skor till? Vart är deeeen tröjan? ah lite kallabalik innan man åker , det är så det ska vara! ;D
Hejdå kalla Sverige, Hej varma sköna Thailand! :)
Kram resklara tjejer.

den ultimata packningen?



Vanliga svenssons brukar packar ner solkräm, linnen, kjolar, shorts.
Vi packar ner våra jobbarkläder som vi ska ha på oss kommande veckor.
Men det kommer bli vardag för oss att gå i kostym i 30 graders värme.
Givetvis har vi packat ner ett och annat tunnare plagg också =)
GAALET !

RESFEBER!

Oh hej och hå!
Här var det resfeber på hööög nivå!! 
Nu är det mindre än 14 timmar tills planet lyfer. Om 12 timmar har vi checkat in och vi är på väg ut i vårt äventyr.
Det ska bli jätte spännande, ser verkligen fram emot denna resan. Nästa inlägg blir en uppdatering ifrån varmare breddgrader - Thailand.

Ses snart Thailand, vi hörs!
Kram tre förväntansfulla tjejer!

Det närmar sig.




Bara fem dagar kvar till det bär av, vart tar tiden vägen egentligen? Var inte längesedan vi skrev våra ansökningslappar eller när vi fick veta att det blev vi som skulle iväg. Och nu står vi här mitt uppe i alltihopa.

Förberedelserna inför denna resa har varit många, vi har har möten med Ingela Broberg rektor på kompetenscentrum, tagit de vaccinener som behövs. Vi har försökt söka olika stependier till övriga kostnader under resan utan framgång. Vi har haft träffar med vår fantastiske lärare Stefan Lindh som ska följa med första veckan till Thailand och se så att allt flyter på.
Utan honom hade inte denna resan blivit verklighet och vi hade garanterat inte fått det upplägget vi har på resan idag. Stefan har hjälpt oss med all planering, kontakter och alla förberedelser som hör till en sådan här resa. Vi är oerhört tacksamma för denna hjälp!

Igår fick vi vårat schema från Banyan tree, det ser fullspäckat ut.
Vi kommer vara lediga 2 dagar av 15 möjliga. Arbete är uppdelat på 3 olika områden, där vi kommer byta område med varann allt efter tiden går. Så vi kommer alltså inte vara på samma avdelning, utan var och en på sitt område som vi blivit tilldelad.
Det områden vi ska få jobba på är Spa avdelningen-6dgr, reception-6dgr och Banyans Café-3dgr.
Under praktik tiden kommer vi bo i studios, och de är till för dem som arbetar på hotellet. Så vi kommer alltså att känna på hur det verkliga arbetetslivet är i Thailand.

Spänningarna inför denna resa är många.
Angelica har gått in i förberedelse fasen, hon kopierar, sköter papper och håller ordning på oss.
Amanda sprallar runt och funderar över saker som ingen annan har börjat tänka på.
Emma har precis kommit på att det är om 5 dagar som hon åker, resväskan kommer inte fram innan fredag.. Tills dess sitter och filosiferar och förberder sig mentalt.


Det hade varit kul om folk kommenterar det vi har skrivit, så vi vet att vi har besökare på vår blogg.. Då kan vi också uppskatta om det är någon idé att skriva.. För vi vill ju givetvis ha läsare ;)

VI SES I THAILAND!
Kram från oss alla till er alla!



RSS 2.0